Ultima oră

Tentativă de sinucidere: S-a arunct într-o fântână fără apă

O femeie de 54 de ani din Cârja, Vaslui, cu tendințe suicidale, s-a aruncat într-o fântână. Norocul ei a fost că fântâna era aproape secată, iar pompierii au reușit să o salveze.

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Murgeni (Detașamentul de pompieri Bârlad) au intervenit cu o autospecială pentru salvarea vieții unei femei căzute într-o fântână din localitatea Cârja, orașul Murgeni. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Murgeni.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o femeie căzută într-o fântână cu adâncimea de 18 metri și circumferința tuburilor de 80 centimetri. Victima era în apă la o adâncime de aproximativ 1,3 metri. În fântână a fost coborât un pompier, care, folosind mijloacele specifice pentru salvarea persoanelor, a asigurat victima și a urcat cu aceasta la suprafață”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Victima, o femeie în vârstă de 54 ani, a fost evaluată și predată echipajului de pe ambulanța SMURD. Femeia se afla în hipotermie și prezenta un traumatism la un membru inferior, fiind transportată la spital.

Ea a fost dusă la Compartimentul de Primiri Urgențe al spitalului din Bârlad cu multiple fracturi deschise la călcăi și la ambele mâini și acuză dureri la coloană, urmând a fi supusă unor investigații de specialitate.

„Pacienta de 54 de ani din localitatea Cârja a fost adusă cu tentativă de suicid, hipotermie, traumatism calcaneu și gleznă stângă, Plagă contuză calcaneu stânga. Pacienta este conștientă, stabilă, urmează efectuarea investigațiile radiologice pentru confirmarea diagnosticului”, au transmis reprezentanții Spitalului din Bârlad.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a afla circumstanțele producerii incidentului. Victima, Mirela Ș., se află la treia tentativă de sinucidere. Acum câteva luni a băut benzină, încercând din nou să-și ia viața, dar și atunci s-a reușit salvarea ei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *