Sport

Trică a spus lucrurilor pe nume după demiterea de la Viitorul Pandurii! ”No comment, fără cuvinte! N-am ce să mai spun!”

Eugen Trică a confirmat informația oferită în exclusivitate de Liga2.ro, joi dimineață, demiterea sa din funcția de ”principal” al echipei Viitorul Pandurii. A fost și el surprins de decizia luată de patronul Nicolae Sarcină, mai ales că și-a îndeplinit obiectivul trasat anterior semnării contractului.

Eugen Trică, reacție după demiterea de la Viitorul Pandurii
Trică nu se aștepta să fie îndepărtat în condițiile date, dar este hotărât să meargă mai departe și vrea să își facă dreptate pe calea legii. Antrenorul a declarat în discuția cu reporterul Liga2.ro că își vrea toți banii din contract, care era scadent în vara anului următor. Nu se rezumă doar la primirea banilor restanți de până la momentul în care a primit înștiințarea că va fi dat afară.

Întrebat de motivele concrete care au dus la demiterea sa, Eugen Trică a găsit o singură explicație în decizia lui Nicolae Sarcină. Antrenorul, văzând că nu sunt plătite salariile, a decis să ia atitudine și i-a transmis patronului că vrea să fie achitate, cât mai repede posibil, măcar o parte dintre restanțele către jucători, staff tehnic și ceilalți angajați.

Eugen Trică: ”Am cerut banii angajaților, staffului, jucătorilor”
Acest lucru nu numai că nu s-a întâmplat, dar iată că Trică a fost dat afară pentru ”tupeul” de care a dat dovadă. De când a venit la Viitorul Pandurii, la începutul anului, a adunat deja două salarii restante și ceva bonusuri pe care nu le-a primit, dar jucătorii sunt într-o situație și mai grea.

Din datele lui Eugen Trică, fotbaliștii nu au mai văzut banii de aproximativ patru luni.

”Mi-am îndeplinit obiectivul, am salvat echipa de la retrogradare de acum trei etape. Probabil că motivul pentru care am primit notificare, să se renunță la mine, a fost că am cerut banii angajaților, staffului, jucătorilor și așa mai departe. Probabil pentru că am avut acest «tupeu», pentru că altfel nu pot să cataloghez așa ceva.

Eu n-am fost plătit de două luni, două luni se fac acum. Plus niște bonusuri, dar problema e că eu mai aveam un an contract. Am contactat un avocat, acum să vedem ce o să fac, ce va fi. Eu voi cere banii pe tot contractul. Contractul a fost semnat înainte ca echipa să intre în insolvență. Dacă semnam după ce se intra în insolvență, atunci știam ce se întâmplă.

Jucătorii cred că au restanțe mai mari, pe vreo patru luni de zile. Eu nu pot să lucrez cu jucători care nu sunt plătiți. No comment, fără cuvinte! N-am ce să mai spun!”, i-a declarat Eugen Trică reporterului Liga2.ro.

Sursă
liga2.prosport.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button