Dezvăluiri

Ultimele informații despre soarta celor 1800 de angajați cărora le expiră contractele!

Chiar dacă era dată ca sigură informația potrivit căreia Directoratul Complexului Energetic Oltenia se va întruni joi, ca de obicei, pentru a lua o decizie în privința angajaților cărora le expiră contractele de muncă la finalul acestei săptămâni, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Ultimele informații spun că, vineri, șefii companiei energetice se vor vedea pentru a stabili soarta celor aproximativ 1800 de salariați.

ermenul este unul limită pentru că, în cazul în care nu se ia o decizie în privința acestor angajați vineri, atunci, oamenilor li se vor termina contractele de muncă. Chiar dacă inițial se vorbea de circa 300 de angajați cărora nu o să le mai fie prelungite contractele de muncă, se pare că numărul acestora a ajuns la jumătate.

Problema este una destul de importantă pentru șefii companiei energetice, dar și pentru mediul politic, având în vedere că vor urma alegeri importante până la finele acestui an. Cei mai mulți angajați care urmează să fie trimiși acasă sunt de la Cariera Husnicioara, însă numărul lor poate fi egalat de o altă carieră din apropierea acesteia.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *