Ultima oră

Un bărbat a ajuns în comă la spital, după ce a băut ierbicid. A crezut că este bere!

Un bărbat din județul Mureș a ajuns de urgență la spital, după ce a băut dintr-o sticlă ce conținea o substanță chimică. El a confundat recipientul cu ierbicid, cu o sticlă de bere. Medicii sunt rezervați cu privire la starea lui de sănătate.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, din satul Iclandu Mare, județul Mureș, se deplasa cu câțiva prieteni spre o localitate învecinată.

Pe drum, aceștia s-au oprit să bea. Din greșeală, bărbatul de 60 de ani a confundat un recipient în care se afla ierbicid, cu sticla cu bere.

Fără să-și dea seama, a băut cu sete din substanța otrăvitoare. Pe drum, acesta a început să se simtă rău.

Un român stabilit în Spania și-a otrăvit fetițele de doi și patru ani, apoi şi-a pus capăt zilelor
Unul dintre prietenii săi l-a dus acasă, însă, din cauză că a început să se simtă din ce în ce mai rău, familia acestuia a chemat o ambulanță.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital, iar acum se află în comă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.

”Până la sosirea ambulanței polițiștii i-au acordat acestuia primul ajutor ulterior acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureș, notează Știrile Pro TV.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *