Actualitate

Un candidat la Primăria Târgu Jiu s-a alăturat campaniei de donare de sânge

Orice om poate deveni un salvator, un erou, printr-un gest simplu: donarea de sânge. Zilnic, mii de pacienţi din spitalele din România au nevoie de transfuzii de sânge sau de preparate sanguine pentru a supravieţui.

Fostul prefect de Gorj și actual candidat PSD la funcția de primar al Municipiului Târgu Jiu, Ciprian Florescu, a vrut să dea un exemplu în acest sens și a mers marți la Centrul de Trasfuzii Sanguine din Târgu Jiu, pentru a dona sânge.

„Am donat sânge bun, sănătos dar… insuficient! Sper să fie de folos! Pentru cei care vor să facă un gest similar, am atașat și programul de lucru. Mulțumesc doamnei director și minunatului colectiv al Centrului! Oameni deosebiți! Mult succes!”, a transmis Ciprian Florescu.

Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu a stabilit un program special de donare de sânge sâmbătă, 28 martie 2020, între orele 08.00-11.00, la sediul instituției. De asemenea, toți cei care doresc să doneze sânge pot veni de luni până vineri, între orele 07.30-15.30 la sediul instituției să îi ajute pe cei aflați în suferință.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *