Monden

Un cunoscut afacerist din Târgu Jiu și soția, donații de zeci de mii de euro pentru spitale pentru a ajuta în lupta contra coronavirusului!

După ce Cătălin Măruță și soția sa Andra au fost primele vedete din showbiz-ul autohton care au decis să se implice în lupta cu coronvirusul, un alt afacerist originar din Târgu Jiu și soția lui au hotărât să fie sprijin în această situație.

Gigi Becali, Andra, familia Borcea sunt doar câteva dintre personalitățile de la noi care au decis să ofere sprijin spitalelor și mai multor instituții în plină luptă cu COVID-19. Acum Delia, soția lui afaceristului originar din Târgu Jiu Răzvan Munteanu, au hotărât să se înscrie pe lista celor care doresc să ajute în aceste momente pentru ca virusul provenit din China să dispară, iar oamenii să-și reia activitatea la fel cum o făceau până nu demult timp. Artista a anunțat pe pagina sa de socializare că împreună cu soțul ei, Răzvan, au donat mai multe mii de euro în contextul pandemiei de coronavirus. Vedeta promite că nu se va opri aici și în continuare va fi de ajutor instituțiilor care se ocupă de cazurile de COVID-19. ”Eu și Răzvan am făcut donații în mai multe rânduri prin firmele în care suntem acționari. Donații de ordinul zecilor de mii de euro și cu siguranță vom continua să ajutăm pentru că lucrurile par să fie abia la început din păcate.” , a spus Delia pe InstaStory.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *