Ultima oră

Un fost campion la culturism, a murit în accidentul produs între Năvodari şi Corbu

Costică Căileanu, un fost campion la culturism, în vârstă de 54 de ani este bărbatul care şi-a pierdut viaţa în accidentul produs între Năvodari şi Corbu.

Costel Căileanu, în vârstă de 54 de ani, un multiplu campion naţional şi medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic, şi-a pierdut viaţa, astăzi, în cumplitul accident produs pe drumul dintre Năvodari şi Corbu.

Tragedia s-a întâmplat pe DJ 226 între Năvodari şi Corbu, după ce, potrivit unor martori oculari, un şofer ar fi fost atent la telefon pentru un moment, iar maşina a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar.

Impactul a fost atât de violent încât ambele maşini au fost distruse, iar trei persoane au rămas încarcerate. Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat echipaje ale SMURD, ale Ambulanţei, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, dar şi un elicopter SMURD.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Costel Căileanu, fostul campion la culturism din Năvodari.

O femeie a fost preluată de o ambulanţă şi transportată de urgenţă la spital, în timp ce un alt bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *