Monden

Unde își petrece vacanța un afacerist din Târgu Jiu alături de celebra lui soție

Delia este pasionată de călătorii, iar ăsta nu mai este un secret pentru nimeni. De data aceasta, artista și cu soțul ei nu au ales un loc străin. Au mai fost în țara în care se află acum, dar acum au ales cu totul o altă stațiune.

Delia se află din nou în vacanță. Artista își ține mereu fanii la curent cu locurile minunate pe care vizitează sau explorează și îi încântă cu priveliști care îți taie pur și simplu respirația. Muntele este un loc de suflet pentru artista noastră, motiv pentru care mereu face hickung. Și de data aceasta tot pe munte se relaxează, în stațiunea Calfosch din Italia.

Delia s-a cazat la un hotel aflat în mijlocul munților italieni. Este un hotel de lux, unde artista petrece clipe de relaxare și se bucură de priveliștea minunată. Chiar din balconul camerei sale, se vede muntele în toată splendoarea lui, iar Delia împărtășește imaginile cu fanii săi. Artista a postat pe contul său de socializare fotografii și videoclipuri în care le arată fanilor priveliștile minunate de care bucură în fiecare zi a vacanței sale.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *