Monden

Vezi AICI programul complet al festivităților de Zilele Municipiului Târgu Jiu. Delia, Irina Rimes și The Motans sunt așteptați să urce pe scenă


Se fac ultimele pregătiri pentru organizarea Zilelor Municipiului Târgu Jiu. Acestea vor avea loc în perioada 15 – 21 mai. Vor debuta săptămâna viitoare și se vor încheia cu un spectacol și foc de artificii pe 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, ocrotitorii orașului Târgu Jiu.

Petrecerile câmpenești și spectacolele vor avea loc pe insulița Jiului. Aici vor fi disponibile inclusiv 12 toalete ecologice și patru lavoare care vor fi la dispoziția publicului în perioada 15 – 21 mai.

Zilele Municipiului Târgu Jiu se vor desfășura în perioada 15-21 mai 2023. Prima zi va debuta cu Balul Liceelor din Târgu Jiu și se va încheia cu un concert semnat Irina Rimes. Marți va fi Parada Liceelor unde va fi organizat un FlashMob iar în încheiere va concerta Trupa The Motans. Joi este ziua dedicată iubitorilor de muzică populară deoarece va avea loc un concert extraordinar marca Roberta Crintea și invitații ei alături de Nicolae Botgros și Lăutarii de la Chișinău. Vineri va avea loc Cupa Municipiului Târgu Jiu la atletism și Festivalul Național de Muzică Ușoară și Folk Coloana Infinitului, iar spre seară Lăutarii Gorjului împreună cu mai mulți soliști vor susține un concert pe Insulița Jiului.
Sâmbătă vor urma o serie de evenimente, iar duminică seara se va încheia cu un concert susținut de Delia și un foc de artificii.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *