Monden

VIDEO: Apariție rară a unui celebru interpret alături de soția lui gorjeancă, în centrul Bucureștiului

Florin Salam nu uită cât de importante sunt momentele petrecute în familie, iar chiar dacă este mai mereu ocupat, are grijă să își facă timp pentru cei dragi. Celebrul artist a fost surprins în centrul Bucureștiului alături de soția lui, Roxana Dobre, dar și de copii. Oamenii s-au strâns în jurul lor să îi filmeze.

Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, nu numai că se bucură de succes, ci are parte de o familie frumoasă alături de Roxana Dobre, aleasa inimii lui. Celebrul artist are toate motivele să se considere un bărbat împlinit. Iată dovada că radiază de fericire atunci când se află în preajma copiilor.

Florin Salam, Roxana Dobre și copiii, apariție rară

Cunoscutul manelist profită din plin de orice moment petrecut alături de persoanele dragi din viața lui, așa că și-a scos familia la plimbare pe Calea Victoriei. Artistul s-a oprit alături de Roxana Dobre și copii la un domn care cânta. Pentru că este îndrăgit și are mulți fani, oamenii s-au stârns acolo pentru el și i-au filmat.

Imaginile vorbesc de la sine atunci când spunem că Florin Salam, soția lui, dar și copiii lor au atras toate privirile în centrul Bucureștiului. Cu toții au fost plăcuți surprinși de felul în care domnul respectiv cânta și l-au aplaudat. Ba chiar mai mult, artistul a mers și l-a îmbrățișat pe bărbat, având grijă ca la sfârșit să mulțumească pentru piesa cântată.

Florin Salam este cel mai fericit atunci când este aproape de soție și copii. Cunoscutul manelist este foarte implicat când vine vorba de viața de familie.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *