Dezvăluiri

VIDEO: Scandal de amploare pe o stradă din Motru. O mașină a fost distrusă!

Un scandal de proporții a avut loc pe o stradă din municipiul Motru. O mașină a fost avariată, după ce a fost lovită de câteva persoane, iar o altă persoană a suferit leziuni, în urma conflictului. La mijloc este o dispută pentru o mașină. Apropiații familiei care are acum posesia autovehiculul susțin că atacul a pornit de la familia care a vândut mașina, deși, la momentul acela, nu s-a întocmit contractul de vânzare-cumpărare.

„Cât de periculoși puteți fi, Dumnezeule! După ce că ați făcut atâta rău, vă mai dați și victime. Nu vă este rușine? Feriți-vă cât puteți de familia Kocsis. Ar face orice ca să-și atingă scopurile, chiar dacă asta înseamnă să înjure, să bată oameni și să vandalizeze mașini“, este mesajul postat pe Facebook de către Andreea Croitoru, iubita unui tânăr implicat în conflict. Aceasta spune că există un proces privind autovehiculul și că iubitul său a câștigat acest proces în prima fază.

Iulian Kocsis, un alt tânăr implicat în scandal, a postat un mesaj pe Facebook în care arată că mașina ar fi fost furată: „A fost implicată o mașină într-un accident cu victime la 200 de metri de Poliția Motru, șoferul a luat mașina și a fugit cu ea fără numere, fix în fața polițiștilor. Aceștia trag de timp și nu vor să facă nimic în acest caz“

Ce spune poliția

„În cursul zilei de astăzi, 26 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din localitate, cu privire la faptul că autoturismul său, care era parcat pe strada Tineretului din Motru, a fost implicat într-un eveniment rutier.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Motru, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului, ar fi lovit intenționat autoturismul parcat, pe fondul unui conflict generat de dreptul de utilizare, pe care l-a avut cu apelantul.

În contextul cercetărilor inițiale, un alt bărbat a susținut faptul că a fost lovit de unul dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier, solicitând un echipaj de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere și părăsirea locului accidentului, întrucât, ulterior sesizării inițiale a evenimentului și până la primirea sesizării privind fapta de vătămare corporală din culpă, autoturismul în cauză a fost mutat de la fața locului“, a transmis IPJ Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *