Dezvăluiri

VIDEO. Vicele de la Samarinești și-a împărțit pumni cu un cetățean! Ambii au ajuns la spital! Primarele, implicat în SCANDAL!

Bogdan Giubega, viceprimarul comunei Samarinești, este acuzat de Petre Ardeiu, cetățean al comunei și salariat al firmei care efectuează lucrări la un drum și la rețeaua de canalizare și apă din localitate, că l-a lovit cu pumnul în față. Scandalul a avut loc, joi, în jurul orelor 13,00 și a pornit de la o ceartă pe care bărbatul de 53 de ani a avut-o cu primarul Iulian Giurgescu. Ardeiu susține că a primit un pumn în față de la viceprimar și, mai apoi, în busculada care s-a creat, are impresia că a fost lovit și de primar. În cursul serii, după mai bine de 8 ore de la altercație, atât viceprimarul Giubega, cât și Petre Ardeiu au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, pentru îngrijiri medicale. În fața spitalului a venit și primarul Iulian Giurgescu, care are o altă variantă a scandalului și spune că, de fapt, Ardeiu l-ar fi lovit pe viceprimar. De fapt, vătafii comunei Samarinești s-au speriat, după ce pe Facebook au apărut fotografii cu bărbatul lovit și informația că acesta a depus plângere la poliție, așa că au dat fuga la spital să-și procure acte medicale, în apărare.

„Beanveul” primarului și un contract suspect, mărul discordiei

Comuna Samarinești a devenit feuda primarului Iulian Giurgescu și a vicelui Bogdan Giubega, iau ultimele informații aflate în spațiul public arată că cei doi vătafi sunt puși pe căpătuială.
Joi, la orele prânzului, au găsit de cuviință să-i aplice o corecție fizică unui cetățean care a cutezat să-i spună în față primarului că i-a apărut un BMW X3 în declarația de avere, la câteva luni după preluarea mandatului, și ar avea legătură cu un contract, atribuit direct, pentru întreținerea drumurilor comunale.

”M-a lovit vicele, dar din scandalul care a fost, cred că m-a lovit și primarul, nu știu. Am primit un pumn de la Bogdan, de la vice și după aceea am mai primit o lovitură, de la cine nu știu, că era îngrămădeală. A venit vicele și primarul să ne arate unde să punem piatră și au apărut niște discuții. Am avut un conflict mai demult cu primarul și acum s-au reluat vorbele. Când am adus piatră de la Sadu mi-a reproșat că-i aduc piatră cu pământ și firma de la București sunt niște hoți că ia piatră de care nu trebuie și se ia lumea în sat de el că nu-i piatra corespunzătoare. Apoi a făcut contract cu o firmă de la Tg-Jiu să aducă piatră și aducea tot ca aceea pe care o aduceam eu. Și atunci i-am reproșat că aduce tot piatră din aia ca să-i rămână bani din care și-a cumpărat un BMW X3, cum se aude prin comună. Eu vorbeam cu primarul și se băgă vicele. Veni și-mi dădu un pumn în ochi. Eu n-am putut să reacționez că se băgă primarul, colegii mei, ingineri amândoi să ne despartă, dar în timpul ăsta am mai primit un pumn-doi, dar de la cine nu știu, că după primul pumn m-a zăpăcit puțin. Ori că m-a mai lovit el, ori că a dat și primarul, nu știu. Am umflat sub ochi, în partea dreptă și văd cu ceață. O să mă duc dimineață la medicul legist. Nu știu, deocamdată dacă voi depune plângere împotriva lor. Nu mă așteptam să mă lovească”, a declarat Ardeiu.

Bărbatul care susține că a fost lovit s-a prezentat la orele 21,05 la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, cu pometele drept umflat și acuzând stări de amețeală, fiind sprijinit de fiica sa.

Feizbucul i-a provocat leșin vicelui

La UPU se afla deja, de câteva minute, și viceprimarul Bogdan Giubega, care era așteptat în fața spitalului de tovarășul său de fapte, Iulian Giurgescu, care, inițial, părea că nu știa că Ardeiu fusese lovit.

Pe rețelele de socializare tocmai apăruseră, spre seară, fotografii cu bărbatul lovit și unele informații în legătură cu faptul că acesta a sesizat organele judiciare, așa că, dintr-o dată, i s-a făcut rău și viceprimarului.

”Este pe targă, nu știu că n-am avut acces. Vă dați seama că sunt martori…Credeți că cel care reclamă primul are și câștig de cauză? Asta nu-i o condiție. Vă dați seama că dumnealui spune ce dorește, dar cu atâția martori, cu angajații firmei, cu cei doi ingineri prezenți, cu cetățeni, nu mi-e frică, indiferent ce-ar fi. După ce ne-a înjurat, în prezența atâtor oameni, cuvinte jignitoare (…) el l-a lovit cu pumnul în ochi pe domn vice și l-a prins de gât, atunci am intervenit și eu și cu cei doi ingineri și cu angajații de acolo să-i dea drumul. A forțat și vicele a scăpat, iar domnu a luat o piatră…să dai fără să te uiți unde și l-a lovit în coastă. (…) Nu știu eu termeni juridici dar se pare că ar fi tentativă de omor. Și tot dumnealui vine să pară victimă. E un tertip ăsta de a evita, de a nu fi vinovat, părând victimă?”, a spus oarecum afectat primarul Giurgescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *