Tableta lu’ Matei

A început să le PeSeDe Gorj

Ca să încep duios, salahorii lu` Țuchemberg mi-au blocat contul de pe centura de socializare. Am scris două articole despre teatrul de la Tg-Jiu: unul despre bulangiii (vorba lui Vadim) din piesa care deschide stagiunea de toamnă, și altul despre batjocura la adresa banilor publici practicată, din nou, de managerul Brehuță, care a băgat paznicul instituției într-un spectacol și l-a plătit cu 100 de milioane de lei vechi.

Delatorii care-i răspund la aport lui Brehuță m-au raportat și sectanții lu` șefu` de la centura de socializare m-au înștiințat că am încălcat nuș` ce standarde ale comunității. Ei nu știu că mie, personal, mi-au dat niște genii de la instanțele de judecată patalama că am voie să înjur pe centura abjectă de socializare.

În fine, a început campania electorală! Semnalul l-a dat dna. prefect, imediat după înscăunare. Și-a luat dânsa un interviu frumos, elegant, cât de cât, pe care l-a publicat pe un site obscur (obsecvioșilor, luați DEX-ul, înainte să mă raportați din nou) și ne-a explicat cum a fost cu demisia din poziția de primar, iar după învestire ne-a urat ”Hai la treabă!”. Parcă am mai auzit sloganul ăsta, ha? Vorba lu` Daju, dacă îl mai apucă și pe Iulian Popescu să-i pese de Gorj, gata, duminică merem la alegeri. Votăm schimbarea! La față!

Dar până una alta, unor primari liberali a început, pe bune, să le PeSeDe Gorj. Au și zgâriat ușa restaurantului în care pesediștii au petrecut, în ziua în care a început noul an școlar. Au dat de beut ăia din partid care s-au decis să termine măcar liceul, plus Bârcă care (pardon!) e decis să ia BAC-ul anul viitor, după niște meditații la intensiv cu dna Mrejeru.

Apropo, niște liberali tot zic, de câteva zile ceva de genul ”Cotojman pentru noi, e Bârcă 2!”. Cred că ascultă prea mult postul ăla de radio unde Cotojman a declarat că nu-i dă nicio șansă lui Iordache la șefia partidului, iar după trei zile vorbea de parcă îi făcuse spiciul preacucernicul părinte Gigel de la Olt.

În altă dezordine de idei, am observat că și-a dat demisia Demiurga cetății. Ce m-a contrariat pe mine e că, după ce a dat cu subsemnata pe la poliție și-a adus aminte ce bine e să ai liniște. Un cont fals care are legătură cu Demiurga o arde bagabonțește pe feizbuc și mă înjură că eu sunt vinovat pentru că și-a pierdut doamna serviciul!?  De parcă eu i-am scărmănat pupezoaica. Mă opresc, că mi s-a ofilit tastatura! Înțeleg că își va regăsi liniștea și Miai Daunătotală, că are dosarul cât juma din cotețul pe care l-a lipit de bloc. Măcar pentru 24 de ore ar fi bine să și-o regăsească!

De Axa Brâncuși, Centura orașului, drumul expres (!?), nu vă mai zic nimic pentru că toate sunt încremenite din cauza impotenței mediocrilor și ignoranților care ar trebui să miște lucrurile pentru județul ăsta.

Vă mai dau un exemplu? Mor oameni și de heliport nu se mai aude nimic. Nici măcar un exercițiu de ipocrizie, nimic, nimic.  Nu interesează pe nimeni că mor oameni. Până și instituțiile vitale pentru gorjeni au fost invadate, în totalitate, de politruci și de sinecuriști indescifrabili și triști.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button