Politică

CANDIDEAZĂ pentru funcții de conducere în PNL Gorj? Ce spun PRIMARII Filip și Cotojman

Conferința județeană de alegeri a PNL Gorj va trebui organizată până pe data de august, înainte de Congresul Partidului Național Liberal, din data de 25 septembrie.

Liberalii vor avea Congresul pe 25 septembrie. Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru șefia partidului. În perioada 1 iulie- 10 august, vor avea loc conferințele județene de alegeri. După alegerile din teritoriu, până pe 25 septembrie, este prevăzută o perioadă de 45 de zile, conform statutului, pentru campania internă pentru Congres. Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, vicepreședinte PNL Gorj, nu pare interesat de-o candidatură la conferința județeană de alegeri. „Nu cred că o să am timp să fac politică. Prefer să fac mai mult administrație. Nu-mi permite timpul să ocup vreo funcție. Deocamdată, sunt dezamăgit de partea politică”, spune Robert Filip. Edilul de la Rovinari crede că premierul Florin Cîțu va câștiga competiția internă pentru președinția Partidului Național Liberal.

Cotojman: Nu am decis în privința unei candidaturi

În mediul politic circulă informația că senatorul Ion Iordache ar dori să candideze pentru un post de prim-vicepreședinte la conferința județeană de alegeri a PNL Gorj. Vicepreședintele Liviu Cotojman spune că pentru această poziție pot candida atât parlamentari, cât și primari. Edilul comunei Roșia de Amaradia nu a decis până acum pentru ce funcție va candida la conferința județeană de alegeri. Liviu Cotojman nu crede că deputatul Dan Vîlceanu va avea contracandidat la funcția de președinte al PNL Gorj. În ceea ce privește susținerea lui Florin Cîțu pentru funcția de președinte al partidului la nivel național, primarul comunei Roșia de Amaradia dă asigurări că întreaga organizație, inclusiv senatorul Ion Iordache, este alături de premier în competiția internă cu Ludovic Orban.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button