Ultima oră

Cât va costa carnea de porc de sărbători

Președintele Romalimenta, Sorin Minea, a explicat cât ar urma să coste carnea de porc de sărbători, în timp ce românii au început deja să îşi facă provizii, de frica sumpirilor.

Potrivit lui Sorin Minea, carnea de porc nu ar trebui să se scumpească luna următoare, în preajma sărbătorilor de iarnă, și asta deoarece cererea nu este deloc una mare.

”În fiecare zi văd la televizor cum prețul la carnea de porc se va dubla. Vă spun, chestia asta este imposibilă. O creștere a prețurilor atunci când consumul este mic este utopică.

În momentul în care vânzările sunt mici încep discount-urile pentru a vinde ceva în perioada aceasta. Deci explozia prețurilor în perioada de sărbători, din punctul meu de vedere, este exclusă”, a afirmat Sorin Minea.

”Pe toate statisticile pe care le-am văzut, declarativ, fiecare cetățean dorește să mănânce produsele de la el din țară. O creștere a prețurilor pe origine nu știu dacă va fi viabilă sau nu.

La noi, o parte dintre cei care vorbesc de produse românești spun că ”noi trebuie să vindem mai scump ca să ne scoatem banii”, nu mi se pare o politică coerentă”, a mai adăugat acesta, potrivit DCNews.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *