Monden

Cătălin Măruță și Andra au fost NAȘI! Un cunoscut cântăreț și-a botezt fiul

Bucurie mare în familia lui prezentatorului de la Te cunosc de undeva! Pepe și partenera lui de viață, Yasmine Ody, și-au botezat fiul în mare secret, iar nașii de botez au fost nimeni alții decât Andra și Cătălin Măruță. Iată imagini de la marele eveniment!

Emoții mari în familia lui Pepe! Prezentatorul TV și soția lui, Yasmine Ody, și-au botezat fiul în mare secret, într-o locație de lux din Capitală. Nașii de botez au fost Cătălin și Andra Măruță. Iată imagini de la evenimentul spectaculos!

Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul în secret!

Pepe și Yasmine Ody radiază de fericire, asta pentru că cei doi și-au creștinat fiul, pe micuțul Pepe. Aceștia au avut parte de un eveniment spectaculos, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Pepe și partenera lui de viață au vrut ca marele eveniment să aibă loc în secret, așa că cei doi nu au dezvăluit prea multe detalii despre botezul celui mic, iar la petrecere au participat prietenii apropiați. Atmosfera fost încinsă de artiști, precum Diana Matei, dar și mai multe formații, iar invitații s-au distrat pe cinste alături de părinții celui mic.

Andra Măruță a izbucnit în lacrimi

Emoțiile s-au resimțit la marele eveniment, iar Andra Măruță a fost nașa de botez al cuplului alături de soțul ei, Cătălin Măruță. Din imagini putem observa că artista a izbucnit în lacrimi atunci când l-a luat în brațe pe micuțul Pepe.

Yasmine Ody a ales să poarte un costum alb personalizat, iar Pepe a purtat o cămașă albă pe care asortat-o cu o ținută neagră. Momentul tortului a fost unul spectaculos cu artificii, iar invitații au imortalizat fiecare moment. Fiicele lui Pepe, Maria și Rosa, au fost și ele prezente la botezul fratelui său.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button