Eveniment

Un tânăr din Gorj, victima unui accident petrecut pe o plajă din Spania, a paralizat! Gigi are nevoie de ajutor! Este spitalizat, dar nu are asigurare medicală!

Gigi Narcis Stancea, în vârstă de 35 de ani, din Bustuchin, necăsătorit, a ajuns pe patul unui spital din Spania, în urmă cu două luni și jumătate, după un accident stupid petrecut pe o plajă din această țară. Acesta a ieșit la mare împreună cu un verișor, știind că va intra la muncă a doua zi. Practic, tânărul s-a aruncat în valuri în cap, iar în momentul în care a aterizat, practic, a ajuns cu țeasta în nisip. A paralizat pe loc. Era conștient în momentul preluării sale de către un echipaj de urgență, însă nu își mai simțea membrele. Gigi a fost internat de urgență și operat la coloana vertebrală, spun cei din familie, având nervul spinal afectat și câteva inele de la coloană rupte. Incidentul s-a petrecut pe 11 septembrie, iar de atunci Gigi este conectat la aparate, nu se poate mișca și respiră doar prin intermediul unei pompe artificiale.

Tânărul din Bustuchin ajunsese în Spania cu doar trei zile înainte de incident și trebuia să înceapă serviciul la cules de căpșuni. El avea rude care munceau în Spania de mai mult timp dar și el, se întorcea la muncă, ca și zilier, la câteva luni, pentru a lucra în agricultură. Nimeni nu se gândea ce urma să se întâmple, iar munca o începea a doua zi, motiv pentru care nu fusese încă asigurat medical. Accidentul suferit pe plajă l-a făcut însă pacient la un spital spaniol unde primește îngrijiri fără asigurare medicală. Serviciile trebuie plătite, iar spitalul estimează costuri de zeci de mii de euro!

Astfel, tânărul român este obligat să plătească spitalizarea și deja se află de două luni și jumătate internat în spital.Rudele cer ajutor pentru Gigi care, pe lângă situația medicală gravă, se află și în situația de nu avea cu ce plăti spitalizarea. În Bustuchin locuiește mama lui Gigi și o parte din cei șapte frați. Toți încearcă să îl ajute pe Gigi financiar, însă posibilitățile sunt extrem de reduse. Operația și tratamentul postoperator au costat deja 10.000 de euro, iar la această sumă se adaugă și spitalizarea de după precum și recuperările ulterioare pentru care familia pacientului nu are banii necesari.

Comunitatea rugată sa doneze!

Din acest motiv se cere ajutor comunității, dar și tuturor celor care îl pot ajuta pe Gigi.
Aveți mai jos contul în care puteți dona pentru tânărul din Gorj:
Cont LEI:

RO38 BTRLRON CRT0CI 1398601

Cont EURO: RO82BTRLEUR CRT0C 1398601
deschis pe numele Avram Mirela Claudia la Banca Transilvania

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button