Eveniment

Condamnare pentru un gorjean care și-a lovit fratele cu un lemn în cap și a asmuțit câinii pe el

Un tânăr din localitatea Tismana, județul, Gorj a fost condamnat pentru că și-a bătut fratele și, mai mult decât atât, și-a asmuțit cei doi câini asupra acestuia. Victima a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Iulia Corjan a fost lovit în cap de fratele său, fără vreun motiv întemeiat, cu un obiect contondent. „Condamnă inculpatul C. F., la pedeapsa de 200 de zile amendă a câte 15 lei, respectiv 3000 de lei, ce se va executa conform art. 559 C.pr.pen., în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a prezentei sentințe. Pune în vedere inculpatului dispozițiile art. 63 C.pen., potrivit cărora, dacă persoana condamnată, cu rea credință, nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor amendă neexecutate, se înlocuiește cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea. Admite în parte acțiunea civilă a părții civile C. I., cu domiciliul în Tismana, sat Sohodol, judeţul Gorj și obligă inculpatul la plata către partea civilă a sumei de 3.000 de lei daune materiale şi 1.500 lei daune morale. Obligă inculpatul către partea civilă C. I. la plata sumei de 2400 lei cheltuieli de judecată“, a stabilit Judecătoria Târgu Jiu.
Potrivit martorilor, victima se afla pe un teren împreună cu o persoană pentru a delimita o suprafaţă de teren pe care persoana vătămată o deţine, moment în care a venit şi inculpatul. „Ulterior, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată la nivelul capului cu o bucată de lemn, moment în care persoana vătămată a căzut, iar cei doi câini ai inculpatului, cu care acesta se deplasase la faţa locului, la indicaţiile inculpatului, au sărit şi au muşcat-o pe pesoana vătămată“, se arată în materialul de trimitere în judecată.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button