Monden

Cați bani pierd soțiile unor cunoscuți bogați din Târgu Jiu după ce Revelionul a fost anulat!

Din cauza pandemiei de coronavirus, tuturor artiștilor li s-au anulat spectacolele din noaptea de Revelion. Cele mai păgubite vedete extrem de cunoscute, ambele căsătorite cu doi târgujieni sunt Andra și Delia.


Pandemia de coronavirus a închis, timp de două luni, o mare parte din economia României, iar cei mai afectați au fost cei din industria HORECA. La rândul lor, artiștii au rămas fără nicio sursă de venit după ce toate evenimentele au fost anulate: spectacole, concerte, festivaluri.

Din luna iulie, cântăreții au reînceput să aibă concerte, însă cu un public restrâns și, desigur, cu onorarii mai mici. Însă au sperat că își vor reveni financiar de Revelion, atunci când onorariile lor se triplează. Surpriză, însă. Guvernul a închis, din nou restaurantele, pe o perioadă nedeterminată, iar spectacolele din noaptea dintre ani s-au anulat.

Andra – 50.000 euro

Andra, soția târgujianului Cătălin Măruță, se numără printre artiștii care cântă numai LIVE în noaptea de Revelion, împreună cu un band de peste 20 de persoane. În ultimii ani, ea a avut două concerte în noaptea de Revelion pentru care a încasat 50.000 euro.

Delia – 30.000 euro

În fiecare an, Delia, soția afaceristului originar din Târgu Jiu Răzvan Munteanu, are trei concerte în noaptea de Revelion. Unul în Piața Constituției, pentru care încasează 15.000 de euro, și alte două în locații private din Capitală, care îi mai rotunjesc veniturile cu alți 15.000 euro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button