Dezvăluiri

Caz de COVID la Primăria Arcani, ținut la secret!

O angajată a Primăriei Arcani a fost depistată, în urmă cu mai bine de o săptămână cu coronavirus, femeia fiind internată la spital, spun angajați ai primăriei. Femeia este agent agricol, iar cu câteva zile înainte să nu mai apară la primărie a împărțit hârtii prin sat. În primărie nu s-a făcut anchetă epidemiologică pe motiv că a trecut timpul aferent, iar cazul este ținut la secret. În incinta instituției publice s-a constituit însă, la finalul săptămânii trecute, circumscripția electorală.

Salariata Primăriei Arcani lipsește de mai bine de o săptămână de la serviciu, iar colegii spun, în șoaptă, că are coronavirus, și alți membrii ai familiei fiind afectați. În ciuda acestei informații care circulă printre salariați, nimeni din primărie nu a confirmat cazul oficial, asta pentru a nu băga panică în rândul cetățenilor care trec pragul instituției.

Mai mult, faptul că s-a constituit în primărie biroul de circumscripție electorală complică lucrurile, nici reprezentanții acestui organism neștiind nimic despre acest aspect.

Unii angajați spun că agentul agricol bolnav ar fi internat la Spitalul Dobrița, unde s-a eliberat un etaj pentru bolnavii de COVID 19, în timp ce alții susțin că este la spitalul din Târgu-Cărbunești.

Așteptăm pe această cale un punct de vedere oficial de la Primăria Arcani în legătură cu acest caz dar și cu implicațiile sale.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *