Monden

Ce diferență de vârstă există între o cunoscută vedetă și soțul său târgujian!

De peste 10 ani, Delia Matache și Răzvan Munteanu alcătuiesc unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit soț și soție în 2012, iar de atunci sunt de nedespărțit. Călătoresc lumea în lung și în lat, sunt implicați în diferite proiecte și au o relație solidă. Iată ce diferență de vârstă există între Delia și cel care îi este soț, afaceristul Răzvan Munteanu!

Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu

Se pare că Răzvan Munteanu nu reprezintă doar un sprijin moral pentru Delia, ci și un colaborator de excepție în plan profesional. Omul de afaceri îndeplinește și rolul de impresar al vedetei. Soțul Deliei gestionează afaceri în diverse domenii, deținând inclusiv un club de karaoke, locul unde cei doi s-au întâlnit pentru prima dată.

De când au devenit un cuplu, Răzvan Munteanu se ocupă de coordonarea tuturor aspectelor legate de spectacolele celebrei artiste. În același timp, el se implică în gestionarea mai multor afaceri din zona Centrului Vechi. De asemenea, soțul Deliei are și câteva investiții în domeniul criptomonedelor.

Diferența de vârstă între Delia Matache și Răzvan Munteanu nu este una mare. Solista a împlinit pe 7 februarie 2023 41 de ani, în timp ce partenerul său de viață, Răzvan Munteanu este cu cinci ani mai mare decât ea, având 46.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *