Actualitate

Ce planuri are omul de afaceri Ilie Ilinca cu fosta fabrică de țigarete


Omul de afaceri Ilie Ilinca a vorbit, pentru prima dată, despre achiziționarea fostei fabrici de țigarete din municipiul Târgu Jiu. Acesta are în plan dezvoltarea unui parc de retail, dar nu a vrut să spună unde va fi amenajat acesta. „Există în planurile mele o investiție într-un parc de retail. Nu aș vrea să dezvolt subiectul cu deschiderea parcului de retail. Tranzacția cu fosta fabrică de țigarete este finalizată de anul trecut, dar mai sunt detalii de pus la punct. Procedura prin care s-a realizat a fost una mai complexă, dar nu contează modul în care s-a realizat. Este o suprafață de 3,65 hectare. S-a preluat de la o altă firmă din cadrul grupului Inter Agro. Mi-am dorit mai demult să achiziționez fosta fabrică“, a spus afaceristul.
Ilinca a precizat că, pe lângă cunoscutele afaceri din domeniul distribuției de tutun, dar și din domeniul hotelier, mai are afaceri în energie regenerabilă și în domeniul rezidențial.

Omul de afaceri are anumite nemulțumiri cu privire la modul în care colaborează cu autoritățile. ”Nu tot timpul ești sprijinit așa cum ar trebui. Investitorii nu sunt tot timpul sprijiniți. Dacă nu se înțelege să fie sprijiniți, din punct de vedere al obținerii autorizațiilor și documentațiilor, care trebuie să meargă mult mai repede, deoarece sunt și alte oportunități. Important este să atragi capitalul în județul tău“, a declarat Ilinca.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *