Dezvăluiri

Concurs la oha! Directoarea medicală a Spitalului Motru își angajează nora în unitatea medicală

Spitalul Motru este o mare familie pentru mai multe cadre medicale ale unității sanitare. Nu face excepție, nici directoarea medicală a spitalului, dr. Elena Catană, care are ex-soțul angajat pe un post de medic internist(au divorțat cu doi ani în urmă) și vrea acum să-și angajeze în unitate și nora, pe un post de medic rezident oftalmolog. Candidata înscrisă în concurs a trecut deja de proba de dosare și nu are contracandidat pe post.

Elena Catană, directoarea medicală a Spitalului Motru, a tras sforile necesare pentru a convinge conducerea unității spitalicești că are nevoie de un medic rezident, în ultimul an, pe specializare oftalmologie. Altfel, pare incredibil cum tocmai nora directoarei, Angelica Elena Catană, s-a încadrat la fix pentru postul scos la concurs, evident la oha, de conducerea spitalului din municipiul Motru.

Tânăra rezidentă, medic la un spital de urgențe din București, căsătorită cu fiul directoarei medicale, Nicu Catană, s-a prezentat astfel, sigură pe ea, și fără emoții la Spitalul Motru, știind că postul era deja al ei. Doar venea din București, în provincie, într-un oraș amărât din Gorj, unde și-a făcut rostul și soacra ei, cu ani în urmă, venită tocmai de la Chișinău.

Ea și doar ea la concursul pentru un post la stat

Și astfel, nora directoarei medicale și-a depus dosarul de concurs și a așteptat să vadă dacă are concurență. Evident că nu! Și, surpriză, a trecut, pe 9 aprilie, deja de prima probă. Deznodământul îl cunoașteți cu toții, la finalul acestei luni Angelica Catană sau Catană Angelica, cum vă vine mai bine, va fi anunțată drept noul medic rezident în ultimul an, pe specializarea oftalmologie, al spitalul din Motru. Spital care avea nevoie, nu-i așa, de acest doctor, în ultimul an.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Lăsați concursul sa fie concurs, sa între cine merita. Dacă e asa capabila nora lui Catana de ce nu are curaj sa andideze fără proptele. Dar asta înseamnă că mai are de învățat și ar trebui sa lase locul cui trebuie. Se aude, rusineeeee!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button