Monden

Fost fotbalist, soțul unui cunoscut psiholog de la SJU Târgu Jiu, prins pe picior greșit!

Fostul fotbalist de la Pandurii, soțul psihologului Mădălina Stanca, Răzvan Stanca le-a predat o lecție greșită copiilor săi. Paparazzii Spynews.ro au publicat un video în care acesta a trecut strada împreună cu copii săi prin loc nepermis.

„Răzvan Stanca este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din țara noastră. Sportivul are o fetiță și un băiețel, iar paparazzii Spynews.ro l-au surprins în momentul în care l-a predat micuților o lecție greșită. Fotbalistul a ieșit în oraș alături de copilașii lui, dar să fie oare un tătic iresponsabil? Într-un moment de neatenție, Răzvan Stanca nu a ținut cont de regulile de circulație și a traversat printr-un loc nepermis, fără să țină cont că trebuie să aibă grijă de siguranța micuților. Chiar dacă nu le-a dat un exemplu bun copiilor, fotbalistul a așteptat până când a putut trece în „siguranță”. Mulți l-ar condamna pentru iresponsabilitate, dar cu siguranță că Răzvan Stanca își iubește foarte mult micuții și nu ar vrea să le pună viața în pericol” apare pe site-ul spynews.ro.

Fotbalistul și-a făcut apariția într-o ținută lejeră, purtând o pereche de pantaloni închiși la culoare, încălțăminte sport, iar pentru că vremea este una rece, Răzvan Stanca nu a uitat de geacă. Foarte atent la nevoile copilașilor, sportivul s-a oprit la un magazin și le-a cumpărat covrigi, mai scrie sursa mai sus citată.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *