Dezvăluiri

Hostelul „Maiami” rămâne momentan în portofoliul CEO

Hostelul „Maiami” din Târgu Jiu rămâne în continuare în portofoliul Complexului Energetic Oltenia. Astfel, au fost alocate fonduri pentru achiziția în această săptămână de produse alimentare pentru restaurantul unității de cazare care se află pe strada Calea Eroilor din municipiul Târgu Jiu.

Hostelul Maiami are însă soarta decisă și urmează cel mai probabil să fie scos la vânzare de către Complexul Energetic Oltenia. Compania și-a propus să renunțe la toate activitățile care nu sunt legate direct cu activitatea de producere a energiei electrice.

„Hostelul Maiami este situat în centrul municipiului Târgu Jiu, pe celebra axa a operelor brâncușiene ce alcătuiesc „Calea Eroilor”. Turistul abia sosit din călătorie, poate alege un loc de odihnă din cele 64 de locuri de 3 stele ( 30 de camere duble și un apartament de 4 locuri). Majoritatea camerelor sunt prevăzute cu aer condiționat, baie proprie, conexiune Internet Wi-Fi, telefon, televizor, minibar. La dispoziția oamenilor de afaceri stă un apartament compus din 2 dormitoare și sală de protocol, unde aceștia își pot invita partenerii de afaceri sau pot organiza mese festive. Restaurantul de la parterul hostelului (80 de locuri) îmbină elementele bucătăriei tradiționale românești cu cele specific gorjenești. Acesta dispune de 80 de locuri.”, conform CEO.

Hostelul este unul dintre activele de valoare ale companiei care a fost „vânat” în trecut de oamenii de afaceri interesați de imobilul respectiv.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *