Eveniment

Intrarea unui bloc din Târgu Jiu, închisă de patronul de la Aqua! A cumpărat două garaje

Patronul de la Hotel Aqua a închis un drum de acces spre blocul 19 situat pe strada Republicii, colț cu A.I Cuza din Târgu Jiu. Totul s-a întâmplat chiar la începutul acestei săptămâni, când omul de afaceri, susțin localnicii, ar fi achiziționat două garaje pe aleea amintită. Astfel, a blocat accesul cetățenilor spre imobil iar oamenii sunt nemulțumiți.

„Blocul 19 i-a dat acceptul să-și ridice hotelul. Dar acum, la faza cu parcarea, patronul nu a mai cerut acordul celor din imobil”, a declarat un localnic din zonă.

Aleea era utilizată și de salariații CEO. Cât de legal este acest demers, rămână să stabilească cei abilități.


DREPT LA REPLICA

În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la articolul publicat de GORJ ONLINE în data de 06.09.2022 („Intrarea unui bloc din Târgu Jiu, închisă de patronul de la Aqua! A cumpărat două garaje”, autor Andreea Popovici), S.C. DUELMIS PREST SRL solicită prin administrator Mischie Dumitru, în baza prevederilor legale în materie, publicarea următorului DREPT LA REPLICĂ:

​Terenul la care se face referire în articol a fost dobândit de societatea noastră, NEGREVAT DE NICIO SARCINĂ, prin act notarial, în anul 2013. Potrivit art. 44, alin. 2 din Constituția României, „Proprietatea privată este garantată şi ocrotită în mod egal de lege, indiferent de titular”.

Timp de 9 ani, acest teren a fost lăsat gratuit la dispoziția comunității. Recent, am fost nevoiți să-l împrejmuim pentru a ne proteja investiția de aproximativ 1,5 mil. $, făcută de societatea noastră în activități de tip HoReCa, într-o zonă neamenajată din punct de vedere urbanistic.
În mod eronat, în conținutul articolului s-a consemnat că suntem proprietari doar pe garaje, și că le-am fi dobândit nu cu 9 ani în urmă, ci la începutul acestei săptămâni.
De asemenea, tot neadevărată e și afirmația conform căreia cetățenii din blocul învecinat nu mai dispun de nicio altă cale de acces.

În concluzie, apreciem că investițiile făcute de societatea noastră în Târgu Jiu, precum și profesionalismul pe care îl dovedim prin toate activitățile pe care le prestăm în beneficiul comunității locale, ne conferă dreptul de a pretinde respectarea adevărului și informarea corectă a publicului larg.

Totodată, vă stăm la dispoziție cu orice informații și documente pe subiectul abordat în articol, și vă rugăm ca, ori de câte ori situația o impune, să solicitați și punctul de vedere al societății noastre.
​​​​​​​
Administrator,
​​​​​​​Mischie Dumitru

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button