Dezvăluiri

Investiție de 12 milioane de lei pierdută, din prostie, la Mătăsari

Conducerea Primăriei Mătăsari reușește imposibilul: nu a fost capabilă să identifice un teren, în toată comuna parasite, pentru construirea unei creșe ultramoderne cu 40 locuri pentru copiii din Mătăsari, pierzând o investiție aprobată în valoare de120 de miliarde de lei vechi, după cum susține consilierul USR, Ion Buzarin, arătând cu degetul dezaprobator către primarul Gheorghe Gașpar.

„Ce oameni responsabili și întregi la minte pot renunța așa ușor la o investiție deja aprobată și finanțată 100% prin PNRR cu ZERO cheltuieli din bugetul local, atât pentru executarea lucrărilor cât și pentru funcționarea ulterioară, care pe lângă șansa uriașă pe care le-o oferea copiilor și părinților, mai oferea și câteva locuri de muncă plătite de Ministerul Educației”, a transmis fostul viceprimar.

Alesul local amintește și de canalizarea din satul Brădet. „Mai bine mă abțin să nu jignesc de 6 ani căutăm finanțare (sau cel puțin așa spuneați). Compania Natională de Investiții funcționează din 2001, timp de 20 de ani nu ați fost capabili să depuneți un proiect pentru a primi finanțare, iar acum aveți tupeul să renunțați la 2 proiecte depuse de mine și aprobate de CNI, căutând scuze și invocând motive penibile pentru o administrație locală cu puteri depline. Pentru asta am fost schimbat din funcție, căutam finanțare pentru proiecte și vă creșteam volumul de muncă în primărie?? Cât de puturos și de blazat sa fii ca Primar, ca viceprimar, ca om politic să te mulțumești anual într-o comună cu multe lipsuri doar cu bugetul local (cei drept foarte generos ) pe care nu reușești să-l cheltui anual, rămânând un excedent bugetar consistent la final de an sau mai rău îl arondați firmelor de casă pentru aceleași lucrări veșnice și de proastă calitate, fără a îmbunătăți calitatea vieții în comună”, a mai spus Buzarin. Acesta consideră că primarul localității este depășit și ar trebui să facă un pas înapoi, după 22 de ani de mandat în care localitatea a pierdut multe oportunități.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/