Dezvăluiri

Lăutarul Gică Giurcă a murit pe patul de spital! Era în comă și doar aparatele îl mai țineau în viață

Gică Giurcă, lăutarul de 41 de ani din Iezureni, care s-a spânzurat, vineri, fiind găsit în genunchi, după ce își făcuse un laț dintr-o sfoara pe care a agățat-o de o creangă joasă a unui copac, și-a dat sufletul, duminică seara, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Practic, acesta a murit pe patul de spital, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă de revenire, acesta fiind adus doar cu puls la UPU Târgu Jiu. Gică Giurcă a fost resuscitat zeci de minute, atât în locul în care a fost găsit de familie și de vecini, cât și la UPU. Din păcate, șansele lui de supraviețuire au fost mici, fiind ținut în viață doar de aparate. De altfel, deși familia a refuzat să îl deconecteze de la acestea, interpretul a decedat după două zile și jumătate.

Este doliu în rândul lăutarilor din Gorj la vestea că Gică Giurcă s-a stins atât de repede, iar mesajele de condoleanțe sunt numeroase. Gică Giurcă avea o relație ruptă de concubinaj, la Bumbești Jiu, din care a rezultat două fiice. În aceste zile grele, fosta concubina a spus că l-a iertat pe tatăl fiicelor sale.

Un mesaj sfâșietor a postat și-i fiica celui decedat, pe rețelele de socializare. Fiica pomenește în mesaj de mama lui Gică Giurcă, care murise de curând. „Mult prea de vreme și nu că așa ai vrut tu, că așa devenisei, un om care nu își mai vedea viața ca fiind un lucru bun, mult prea târziu ca să mai putem face ceva ca să te putem ajuta. Ai vrut sa fi lângă Mamaia, dar nu te-ai gândit că Mamaia nu ar fi fost bucuroasă să te vadă așa, mult prea târziu ca să mai vezi cui îi pare rău și cui nu. Ai fost mereu un om bun si toată lumea vedea asta, numai tu nu ai vrut să vezi ce om bun erai. Te iubesc si mereu o să fii în inima mea. Te iubesc și sper să ai grijă de mine așa cum ai făcut-o mereu”.

Reamintim că în momentul în care a încercat să își pună capăt zilelor, Gică Giurcă era în apel video cu iubita sa, și ea cântăreață de muzică populară. Femeia a încercat să îl oprească să facă acest gest necugetat, dar a fost prea târziu. Gică Giurcă și-a cerut scuze de la apropiați și prieteni dacă le-a greșit cu ceva, într-un mesaj de adio postat pe pagina sa de socializare. Acesta era în depresie, după separarea de mama fetelor sale, care l-ar fi obligat să părăsească domiciliul conjugal din Bumbești Jiu, după mai multe certuri.
A.S.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *