Dezvăluiri

LIDER din CEO, REACŢIE după formarea noului DIRECTORAT

Eugen Iovan este convins că Lăcrămioara Diaconu Pințea, noul membru al Directoratul CEO, are „expertiza necesară” să se ocupe de trecerea grupurilor termocentralelor pe gaz.

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a numit-o, miercuri, pe Lăcrămioara Diaconu Pințea, în Directoratul companiei energetice. Pințea a absolvit Finanţe în cadrul ASE Bucureşti în 1997 şi are un MBA la Universitatea de Economie din Viena. A început să lucreze, la scurt timp, după terminarea facultăţii (în 1998) în cadrul Petrom, în cadrul departamentului de Strategie, Planificare şi Dezvoltare. Ulterior, a deţinut diverse poziţii de management în cadrul OMV Petrom. Eugen Iovan are o părere bună legată de noul membru al Directoratului. Din forul de conducere al companiei miniere mai fac parte Daniel Burlan, care deţine şi funcţia de președinte, Constantin Bălășoiu, Grigore Popescu, Valentin Pătran. Liderul Sindicatului Energia Turceni spune că trecerea grupurilor pe gaze va fi stabilită clar în programul de restructurare ce urmează să fie întocmit de noua conducere a CE Oltenia. Totul, după ce ajutorul de salvare dat de guvern va fi transformat în ajutor de restructurare. În prezent, termocentrala Turceni funcționează cu un singur grup după ce, luni, a fost reluată activitatea în carierele din zona Jilț în urma perioadei de șomaj tehnic. Cinci nume sunt vehiculate, în acest moment, pentru preluarea postului de director al Sucursalei Electrocentrale Turceni, rămas vacant după promovarea lui Ionel Ilie pe funcția de director vânzări. Este vorba de Cătălin Stănculescu, directorul Direcției Energie a CE Oltenia, Marian Motocu, director tehnic al Direcției Energie, Constantin Păduraru, directorul adjunct al SE Turceni, Viorel Filip, inginer șef la SE Turceni, și Octavian Graure, directorul SE Chișcani. Eugen Iovan spune că oricare dintre ei poate conduce fără probleme termocentrala.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Dar cu Rovinariul , cum ramane? Sau Rovinariul a fost bun sa tina in spate pe ceilalti pana apare solutia cu gazele, dupa care poate sa piara ca nu mai e utila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close