Monden

Lupta pe avere dintre impresar și sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă

Lupta pe averea lui Petrică Mîțu Stoian continuă. Avocata Mariei Tărchilă vine cu o serie de acuzații la adresa impresarului Doru Gușman!

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în toamna lui 2021, iar în urma lui a rămas o durere imensă, atât în rândul fanilor și al prietenilor, cât și al familiei.

Surorile artistului se luptă în prezent pentru bunurile sale cu impresarul Doru Gușman, bun prieten al îndrăgitului interpret de muzică populară.
Una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian i-a făcut reclamație lui Doru Gușman pentru că ar fi dat de pomană bunurile artistului din casa de la Craiova. Impresarul a fost nevoit să meargă la poliție în urmă cu câteva săptămâni, acolo unde a dat nas în nas cu avocata Mariei Tărchilă, Carmen Obârșanu.

Doru Gușman, audiat cu privire la moștenirea lăsată de Petrică Mîțu Stoian

Carmen Obârșanu a explicat juraniliștilor wowbiz.ro că în acest caz au fost audiați martorii, printre ei aflându-se și Doru Gușman. Avocata Mariei Tărchilă susține că impresarul lui Petrică Mîțu Stoian i-ar fi spus că artistul și-ar fi adus toate bunurile la București, unde le-a și împărțit înainte să moară.

„Au fost audiați martorii, a fost audiat domul Gușman.
A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile. Purta inelul lui Mîțu la deget când a venit la audieri. I-am spus că sângele este mai aproape decât așa – zisa prietenie, în condițiile în care a afirmat că Petrică Mîțu Stoian era cam sărac și bunurile de valoare le avea de la nevasta lui Gușman.
Lucrul acesta a deranjat foarte mult și familia, păi cum să facă afirmația aceasta. A susținut că soția lui i-a cumpărat inelul”, a explicat Carmen Obârșanu, pentru WOWbiz.ro.

„Susținea că el s-a ocupat de înmormântarea părinților lui Mîțu”

Avocata Mariei Tărchilă spune că Doru Gușman i-ar fi explicat că tot el s-a ocupat și de înmormântarea părinților lui Petrică Mîțu Stoian, însă ea a fost rezervată în ceea ce privește aceste afirmații. Aceasta este de părere că impresarul nu a fost un om onest.

„A zis că Petrică Mîțu Stoian, înainte de a murit și-a dat toate bunurile. De unde știa el că o să moară?! Ne-a spus că a plecat cu bunurile la București și le-a dat acolo. Ne-a spus că i-a dat ginerelui său ceasul de aur, că i-a dat copilului de suflet alte bunuri de valoare.

A dispus de toate bunurile cum a vrut, a început să jignească familia domnului Mîțu, inclusiv părinții. Este un lucru care m-a deranjat pentru că eu știam care este realitatea. Susținea că el s-a ocupat de înmormântarea familiei lui, părinților artistului. Banii susține că i-a dat tot Petrică Mîțu Stoian. Mi-a creat senzația că nu este un om onest. Asta este părerea mea, un om care se comportă cu memoria unui mort în felul acesta, a fost o chestiune jignitoare.

A zis că o să aducă niște înscrisuri. Nu vrea să le dea altor persoane decât mie și nu vrea să le predea așa că încă nu am văzut actele. Nu a fost un scandal cu el, dar mă gândeam așa cum de nu a avut Petrică Mîțu Stoian o intuiție mai bună să-și găsească prieteni loiali?! I-am spus că este un profitor”, a mai adăugat ea, pentru WOWbiz.ro.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *