Monden

Masajul cu bețe de BAMBUS, adorat de VEDETE, realizat ACUM și la Târgu Jiu!

În anumite cazuri de abia observabilă, în altele cât se poate de pregnantă, celulita afectează femei de toate vârstele și de toate naționalitățile. Chiar dacă avem un întreg arsenal de cosmetice care să ne ajute să scăpăm de ea, de cele mai multe ori acestea nu au efectul dorit. În schimb masajul cu bambus este testat şi se pare că are rezultate miraculoase!

Masajul cu bambus este prețuit din timpuri străvechi în cultura asiatică având o multitudine de beneficii: reduce circumferinţa în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, braţe), elimină celulita, tonifiază musculatura, stimulează sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) şi circulaţia sangvină, reactivează metabolismul celular, detensionează şi energizează organismul.

Acest tip de masaj este adorat de vedete precum Lidia Buble, Nicole Cherry, Cristina Spătaru, Maria Constantin și Mira, iar de ceva timp a devenit accesibil și doamnelor și domnișoarelor din Târgu Jiu.

Salonul din Târgu Jiu unde se poate realiza acest tip de masaj se numește Art & Beauty by Georgiana Mirea, iar tânăra care îl realizează ne-a vorbit despre acest tratament minune: „Masajul cu bambus constă în fricţiuni uşoare realizate cu ajutorul unor beţe speciale din lemn de bambus, de diferite dimensiuni, pentru toate zonele corpului. Pe zonele afectate de celulită, se lucrează mai profund. O şedinţă de masaj cu bambus durează în jur de 50 de minute. Un alt aspect pe care viitoarele cliente ar trebui să îl cunoască este faptul că masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic şi de remodelare coporală, şi însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului şi ale masajului de relaxare, revitalizând organismul şi redând starea generală de bine” ne-a declarat Roxi, tehnician maseur.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *