Actualitate

Noi detalii legate de decesul funcționarului Primăriei Săcelu. Ce spune primarul!

Un funcționar al Primăriei Săcelu a decedat, joi, după ce a ajuns acasă de la serviciu.

Ionuț Șerbănete a făcut infarct în fața locuinței sale, după ce a coborât din mașină. Bărbatul, în vârstă de doar 40 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Primarul Gheorghe Dumitrelea nu știe ca funcționarul să fi avut probleme de sănătate. Afirmă, însă, că Ionuț Șerbănete se confrunta cu probleme în familie. Soția bărbatului ar fi suferit o operație nereușită la ochi, care nu a mai putut fi remediată. În plus, edilul spune că bărbatul fuma foarte mult și consuma cafea.

“S-a angajat în primărie pe timpul mandatului meu. Avea circa doi ani de când lucra. Nu a fost un băiat conflictual. Nu știu să fi avut probleme de sănătate. Avea unele probleme în familie legate de sănătatea soției. Soția s-a operat la ochi la Cluj Napoca, dar operația nu a fost reușită. A mers din nou cu doamna la București pentru a face o nouă operație, dar nu s-a mai putut face cam nimic. În primărie, nu avea o activitate foarte încărcată. Fuma foarte mult. A încercat să se lase de fumat, a urmat și tratamente cu medicamente, a preluat o țigară electronică. Consuma și foarte multă cafea. Joi, a avut chiar o zi relaxantă. Fiind pe Compartimentul Urbanism, s-a ocupat cu eliberarea unei autorizații privind funcționarea unui spațiu comercial. În plus, au mai venit câteva persoane pentru eliberarea unui certificat. Lucruri normale”, spune primarul.

„Nu s-a certat cu nimeni. Nu a avut nicio problemă”

În presa locală, a apărut informația că Ionuț Șerbănete ar fi făcut infarct după ce s-ar fi certat cu cineva în primărie. Gheorghe Dumitrelea susține, însă, că funcționarul nu s-a certat cu nimeni. Bărbatul urma să intre în concediu pentru creșterea copilului nou născut.

“Nu s-a certat cu nimeni. Nu a avut nicio problemă. După data de 1 iunie, trebuia să intre în concediu, luna tatălui. Acest concediu nu trebuie aprobat, este conferit de lege. Avea pe birou dispoziție semnată pentru persoanele care urmau să-l înlocuiască. Nu mi-a spus niciodată că avea probleme de sănătate.(…) Nu avea niciun conflict cu cineva în primărie. Poate, a avut vreo ceartă la domiciliu, în Turcinești, dar la primărie, nu. Din contră, la sfârșitul programului, a plecat împreună cu două colege spre Târgu-Jiu, râdeau. Nu a fost nimic suspect”, a mai povestit primarul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *