Ultima oră

O fată de 17 ani şi un tânăr de 24 de ani au fost găsiţi morţi într-o cameră a unui hotel din România

O tânără de 17 ani şi un bărbat de 24 de ani au fost găsiţi morţi într-o cameră a unui hotel din Sectorul 6 al Capitalei. Din primele date, bărbatul a ucis-o pe fată, iar apoi s-a sinucis.

”La data de 25 iunie 2024, Poliţia Capitalei- Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unităţi hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-unul dintre spaţiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune. La adresă s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menţionat”, anunţă joi Poliţia Capitalei.

În urma cercetării efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a ucis-o pe tânără, după care s-a sinucis.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Sursa: StirilePROTV

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *