Actualitate

O şcoală din Târgu Jiu caută director adjunct!

Urmare a vacantării postului de director adjunct la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” Târgu-Jiu, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, anunță concurs de selecție pentru ocuparea postului vacant.

La selecție pot participa cadre didactice care îndeplinesc condițiile de ocupare a postului. Depunerea dosarelor pentru participare la selecție se va face în perioada 02.09.2020-09.09.2020 la secretariatul I.S.J. Gorj.

Dosarul va conține următoare documente: cerere înscriere, CV model Europass, propunere de Plan oeraţional pentru Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” Târgu Jiu, acord detașare în interesul învățământului.

Candidaţii trebuie să dea o declaraţie pe propria răspundere prin care să se menționeze că acesta a obţinut calificativul „Foarte bine” în ultimii 4 ani școlari lucrați efectiv la catedră, în funcții didactice sau în funcții de conducere, îndrumare și control și nu au fost sancționaţi disciplinar în ultimul an școlar anterior anului desfășurării prezentei selecții şi nici în anul școlar în curs.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button