Dezvăluiri

Post cu dedicație în Primăria Bâlteni! Se va ocupa prin transfer de la altă instituție

Un post de consilier la Biroul Agricol din Primăria Bâlteni se tranzacționează în aceste zile, spun surse din instituție. Pe locul nou înființat prin hotărâre de Consiliu Local ar urma să aterizeze de la un alt UAT din Gorj tocmai Ion Cantemir, prieten al primarului Vlăduleanu, cândva în relații comerciale cu instituția publică pe servicii de topografie. Cantemir, nu este niciun secret, a lucrat cu Vlăduleanu pe mandatul trecut al edilului PNL.

Ședința de CL Bîteni în care s-a înființat un număr de 26 de posturi, asta la primăria care și-a băgat în șomaj în 2019 asistenții personali ai persoanelor cu handicap, a avut loc în februarie. Unul dintre cele 29 de noi posturi înființate luna trecută este și cel de consilier superior de la Biroul Agricol, loc unde mai lucrează încă 4 angajați. Postul este unul cu dedicație se vehiculează în primărie deoarece se va ocupa de către Ion Cantemir, fost topograf aflat în relații contractuale cu primăria, cu ani în urmă.

Restul de 25 de posturi vor fi ocupate de asistenții personali ai persoanelor cu handicap din comună, oamenii fiind trimiși, fără regrete în șomaj, anul trecut, și preluați acum cu scop electoral.

Mai exact, primarul a realizat că pierde voturi de la persoanele cu handicap și de la aparținătorii acestora și face eforturi, acum, să-i reangajeze în primărie.

Consilierii care i-au dat afară pe cei 25, fără niciun regret sunt aceiași care luna trecută i-au primit înapoi, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Este vorba despre Dumitru Scutaru de la PNL, despre Vasile Dobroiu de la PNL, despre Vârțan Grigore de la PNL, despre Doandeș Viorel de la PMP, despre Văduva Vasile de la PSRo, Pănescu Dumitru de la PSRo și Pănescu Cornel de la PNL. Aceștia aleși i-au lăsat fără salarii pe asistenții personali ai persoanelor cu handicap din Bâlteni dar care în vară le vor cere votul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *