Dezvăluiri

Prea frumos, prea ca la țară! Cum și-a bătut joc un primar de 260 de copii!

Cei 264 de elevi din cele patru structuri școlare de pe raza comunei Bolboși au primit, la finalul anului școlar, câte un tricou inscripționat cu ”Promoția 2021”, din partea primarului Viorel Rotaru. Deși gestul pare unul lăudabil, mai ales că tricourile au fost cumpărate din banii personali ai primarului, după cum susține acesta, imaginile cu micuții îmbrăcați cu tricouri de mărimea XXL, lungi până la glezne, arată că, de fapt, ”cadoul” era destinat unor adulți. Explicația penibilă a primarului Rotaru a fost că tricourile au fost inscripționate și folosite în loc de robe pentru absolvenți.

Copiii de la școlile din Bolboși au primit tricouri, săptămâna trecută, de la primarul Viorel Rotaru. ”Am vrut să fac o bucurie, din banii mei, să le dau un tricou. Am vrut să le fac o surpriză, așa, cu ”Promoția 2021”, să se bucure de chestia asta, să aibă în vacanță un tricou din partea mea”, a spus, inițial, primarul.

Cadoul primarului a fost unul neinspirat, în condițiile în care tricourile au fost cu câteva numere mai mari decât ceea ce li s-ar fi potrivit micuților. De fapt, tricourile nu erau destinate elevilor, așa cum a recunoscut și primarul în final, ci unor persoane adulte, însă cum acțiunea pe care voia s-o facă Rotaru a picat, tricourile au fost inscripționate și oferite copiilor ca și robe pentru absolvenți.

”Nu erau luate pentru ei, voiam să fac o chestie pentru oamenii mai mari, să promovez altceva și am luat, pe urmă am dat la copii. Am luat din banii mei niște tricouri. Am vrut să fac o chestie frumoasă cu tricouri și după aia m-am gândit că ar fi cel mai frumos să le dau la copii. Dumneavoastră dacă vă dau o geacă acuma și vă vine lungă, n-o primiți? Calu’ de dar nu se caută la dinți! Alea au fost, am luat o mărime de tricouri…Da, da, nu erau destinate copiilor”, a declarat Rotaru ușor iritat.

Au fost discuții și între părinți pe tema mărimii tricourilor primite de copii, iar explicația primarului Rotaru a fost aceea că s-a făcut o greșeală când acestea au fost achiziționate, în sensul că i-au venit mărimi mai mari.

”Puteam să zicem nu? Părinții au fost încântați. Au mai existat discuții din partea unora, dar tot timpul există”, spun oamenii.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button