Dezvăluiri

Primarul din Gorj căruia i se rupe de Coronavirus este Radu de la Țicleni!

Primarul Radu Constantin a propus în ultima ședință de Consiliu Local, de joi, să se organizeze în localitate un spectacol cu ocazia zilei de 8 Martie, supunând aprobării aleșilor și suma de 6000 de lei pentru eveniment dar, și flori ce urmează să se ofere spectatoarelor. Edilul PSD nu a ținut cont că astfel de manifestări, acum cu isteria legată de Coronavirus, au fost interzise la Prigoria, fapt stabilit de Comisia Județeană pentru Situații de Urgență Gorj, dar nici că de la Țicleni, până la Peșteana, epicentrul virusului, sunt puțin peste 5 kilometri.

Edilul PSD de la Țicleni nu a dorit să rateze spectacolul de 8 Mare, mare prilej electoral de a se întâlnii cu viitori votanți și de a oferi flori din banii publici femeilor din localitate. Profitând de faptul că în Țicleni nu sunt persoane izolate la domiciliu, iar Bîlteniul este la 7 kilometrii de oraș, aici fiind izolate familia și vecinii italianului cu Coronavirus, a aprobat 5000 de lei pentru un spectacol folcloric, organizat la Casa de Cultură Țicleni, și 1000 de lei pentru flori.

Amuzant este că evenimentul de duminică este gestionat de Cristina Negreanu, candidata PLUS la Primăria Țicleni, subalterna primarului Radu. De altfel, Negreanu este cea care s-a ocupat, în ultimii ani, de manifestările prilejuite de Zilele Orașului, care a fost puse pe tavă unei singure firme.

Practic, societatea preferată de Negreanu și Radu a încasat peste 200.000 de lei, bani publici, din bugetul local.

Zilele vârstnicilor au urmărit aceiași rețetă la Țicleni, manifestarea în cauză fiind organizată de o altă firmă care a luat o sumă similară cu cea preferată pentru zilele localității.
Pentru spectacolul de 8 Martie din localitate nu se cunoaște, până în prezent, programul și nici cărei firme de casă i se va încredința contractul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *