Monden

Primele imagini cu vlogerița Irina din Sadu după ce și-a pus SILICOANE! Cum se simte soția lui Cristi Manea


Irina Deaconescu este una dintre cele mai iubite și apreciate influencerițe din România. Soția lui Cristi Manea a suferit, de curând o intervenție chirurgicală pe care o plănuise în urmă cu ceva vreme. Cum se simte tânăra și ce spune după operația de implant mamar suferită.

”Am născut două fetițe, le-am alăptat pe amândouă, am folosit pompa electrică. ”Fetele” mele nu mai arată cum arătau. Vreau să trecem un pic mai sus.”, spunea, Irina Deaconescu, la finalul lunii trecute. Ieri, influencerița și-a pus silicoane.

Irina Deaconescu, primele declarații după operația de implant mamar

Irina Deaconescu a făcut primele declarații după operația de implant mamar. Cum se simte tânăra și ce spune despre intervenția chirurghicală suferită.

”M-am trezit, după o zi de somn, sunt aici. Am două bile de bowling foarte tari, dar vreau să vă spun că sunt foarte impresionată de tot ce s-a întâmplat. Nu am simțit absolut nimic, nu mă doare nici acum, doar că e ciudat că sunt foarte umflate. Până la urmă am mai scăzut din dimensiunea pe care o stabilisem inițial, pentru că am avut un vis nasol, am visat că sparg pepeni cu sânii. I-am spus domnului doctor și am ajuns la 380,zic că pentru corpul meu e perfect. Sunt foarte fericită, domnul doctor e extraordinar, nu am ce să zic.”, a spus Irina Deaconescu.

Soția lui Cristi Manea a mărturisit că operația nu a fost una ușoară, pentru că nu a fost doar o simplă intervenție pentru implant mamar.

”Nu a fost o intervenție ușoară, domnul doctor mi-a spus că a durat trei ore, în condițiile în care la dânsul durează maxim o oră, pentru că nu mi-a pus doar implant, a trebuit să taie în jurul areolei, apoi în jos, să taie piele și de acolo și apoi și sus, deci am un fel de ancoră plus tăietura în jurul areolei. Pielea mea, v-am spus, e distrusă, e trecută prin multe, și domnul doctor mi-a promis că va face tot ce e posibil să am cel mai frumos rezultat, și am văzut pozele, wow, sunt foarte drăguțe!”, a mai spus Irina Deaconescu.

sursa: spynews.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *