Ultima oră

Schema prin care un bărbat jefuia mai multe case din România

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru furt calificat, după ce a intrat în mai multe case din Constanţa şi a furat, în total, aproximativ 15.000 de euro, sute de lire sterline, aproape 3.000 de lei şi bijuterii.

Suspectul a fost reţinut în urma a două percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti în Constanţa şi comuna Poarta Albă.

„În noaptea de 25 spre 26 noiembrie 2023, în jurul orei 04.00, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Merişor din municipiul Constanţa, de unde ar fi sustras 12.600 de euro şi 500 de lei. În noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-un imobil de pe strada 8 Martie din municipiul Constanţa, de unde ar fi sustras 2.000 de euro.

Ulterior, în noaptea de 1 spre 2 februarie a.c., în jurul orei 03.00, ar fi încercat să pătrundă în alte două imobile situate pe aceeaşi stradă, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri.

În aceeaşi noapte, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Călăraşi din municipiul Constanţa de unde ar fi sustras 1.900 de lei şi două bijuterii”, arată un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

De asemenea, în noaptea de 6 spre 7 februarie, bărbatul a pătruns în alte două locuinţe din municipiul Constanţa, de unde ar fi sustras 170 de lire sterline şi 1.000 de lei, respectiv o poşetă ce nu conţinea bunuri, pe care, ulterior, ar fi abandonat-o în curtea imobilului.

Hoţul a reuşit să intre în imobile profitând de faptul că victimele au lăsat uşile neasigurate.

După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, suspectul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, ce a fost admisă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *