Dezvăluiri

Sechestru instituit pe averea fabuloasă a tinerei gorjence trimisă în judecată, după ce a escrocat un septuagenar italian!

Judecătorii Tribunalului Gorj au decis, joi, menținerea măsurii asiguratorie a sechestrului instituit asupra unor case și terenuri la Scoarța, a trei apartamente la Constanța și a două autoturisme de lux aflate în proprietatea Simonei Daniela Mărgăian, fostă Tiriplică, a mamei acesteia și a fostului soț. Tânăra de 33 de ani a fost trimisă în judecată, în urmă cu un an, pentru săvârşirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave (50 de acte materiale) şi spălare de bani în formă continuată (trei acte materiale), după ce a fost acuzată de un septuagenar italian că l-a escrocat de 780.000 de euro.

Deși a fost trimisă în judecată, în aprilie, anul trecut, Simona Mărgăian a apelat la toate tertipurile pentru a amâna judecata, așa că, pe fond, magistrații au fixat termen la finele acestei luni, după ce i-a fost respinsă o excepție de neconstituționalitate și contestația împotriva actului de inculpare.

Judecătorii au menținut sechestrul pe toate conturile tinerei precum și pe o casă și două terenuri la Scoarța, pe un apartament situat în Bucureşti și pe un alt apartament și un teren pe care aceasta le deține în Năvodari – Mamaia Nord. Trinubanul a menținut sub sechestru și un apartament în Complexul Cosmopolis din Ştefăneştii de Jos, județul Ilfov,  precum și două immobile și un teren la Scoarța, care figurează pe numele mamei Simonei Mărgăian. Situația nu s-a schimbat nici în privința celor două autoturisme de lux deținute pe numele fostului soț. Un Mercedes Benz S-350, de culoare albă, an fabricaţie 2016 și un autoturism marca Mercedes Benz ML250, de culoare gri, an fabricaţie 2014, fac obiectul măsurii instituită de procurori și menținută de judecători.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *