Dezvăluiri

Șef noul la Piața Centrală, promovat de la Protecția Muncii a Edilitara Public SA

Adrian Sichitiu, din Rugi, comuna Turcinești, este de câteva zile șeful Pieței Centrale din Târgu-Jiu. Tânărul este absolventul Facultăți de Sport și, în august 2018, a fost protagonistului unui scandal uriaș, acesta candidând cu studiile în cauză pentru un post la Centrul de Turism și Evenimente Culturale a Primăriei Târgu-Jiu. Viceprimarul Adrian Tudor a făcut la acel moment public, iar Sichitiu a rămas la Edilitara, până săptămâna trecută, când în plină pandemie a fost promovat șef. Șef la Piața Centrală a municipiului Târgu-Jiu.

Adrian Sichitiu a fost angajat prin 2018 la Edilitara Public Târgu-Jiu, în baza unei prietenii cu edilul Marcel Romanescu, se vehicula la aceea vreme, ambii fiind din Rugi, comuna Turcinești. S-a luat în calcul că prezența lui Sichitiu la Edilitara va fi pe perioadă determinată, motiv pentru care s-a încercat câteva luni mai târziu angajarea acestuia direct în Primăria Târgu-Jiu. Mai precis s-a dorit angajarea sa la Centrul de Turism și Evenimente Culturale, unde pentru ocuparea postului s-au cerut studii superioare, dar, mai ales absolvirea Facultății de Sport pe care a promovat-o tocmai Sichitiu.

Viceprimarul localității Adrian Tudor a făcut scandal iar planul a picat, Sichitiu rămânând la Edilitara. Până săptămâna trecută când salariatul care a fost angajat la Protecția Muncii în Edilitara a fost promovat șef de piață. Și nu de orice piață ci a Pieței Centrale Târgu-Jiu. Acesta i se subordonează lui Vâlculescu Adrian, un alt fiul al comunei Turcinești, tot de la Rugi, care răspunde de toate piețele din municipiu.

În concluzie, avem un absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport șef de Piață, care a lucrat până în prezent pe securitate în muncă.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Zuper! Deci, omu’ e specialist în fuga… de răspundere… Păi ce, n-au mai avut ăștia un PREFECT prof de sport? Se pare că e cea mai universală meserie în politică și administrație: dacă ești prof de sport, ești bun oriunde, câtă vreme fugi suficient de repede ca să nu te prindă nimeni… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button