Dezvăluiri

Șeful SGA Gorj, cu mașina de serviciu la locuința familiei din Novaci

Alexandru Buduran, șeful SGA Gorj, folosește mașina de serviciu în interes personal. Cel puțin asta s-a văzut în fiecare weekend, când Alexandru Buduran vine cu bolidul de serviciu, la Novaci, să își viziteze familia. Mașina de serviciu o parchează directorul, susținut politic de PNL și în special de prim-vicepreședintele liberal Dumitru Leuștean, în fața porții locuinței din Novaci. Nimeni nu îl întreabă cum justifică prezența mașinii în localitate.

Șeful Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj conduce, de la instalarea sa în funcție, în urmă cu câteva luni, o skoda care aparține instituției. Evident că bolidul folosește combustibil plătit din bani SGA iar Alexandru Buduran se plimbă cu mașina cum vrea mușchii lui. În documentele justificative, foaie de parcurs și ordin de deplasare, probabil, Buduran trece că face activități la primăria din Novaci. Chiar dacă îmbină deplasările în interes politic cu cele în interes familial.

Nu este un secret că Alexandru Buduran a fost promovat politic de primarul de Novaci în funcția din care a plecat Ion Călinoiu. Acesta era liderul de sindicat al SGA și informatician al instituției. Nici până în prezent, liberalul nu a susținut un concurs pe post aceasta folosindu-se doar de o numire politică.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button