PoliticăUltima oră

SURSE: Adrian Dăianu, directorul Edilitara SA, noul prim-vicepreședinte al PSD Tg-Jiu!

 

 

Directorul Edilitara Public SA, Adrian Dăianu, care și-a anunțat demisia din PNL, în urmă cu o săptămână, a trecut la PSD. Potrivit unor surse politice, Dăianu va ocupa funcția de prim-vicepreședinte al organizației municipale Tg-Jiu a PSD.

Dăianu a demisionat din PNL, joi seara, imediat după ce Biroul Politic Județean al partidului a hotărât să dizolve organizația municipală a PNL, al cărui prim-vicepreședinte era și și-a motivat decizia într-o postare pe o rețea de socializare. ”Până astăzi am fost prim-vicepreșdinte PNL Târgu-Jiu și cunoscând unele substraturi, nu pot să nu condamn cu fermitate decizia BPJ de dizolvare a organizației municipale PNL Targu Jiu. Decizia nu are niciun gram de justificare reală și serioasă, ci mai degrabă o justificare puerilă și desprinsă dintr-un stil dictatorial, deloc echivalent cu principiile liberale. PNL Gorj pare că se întoarce în timp, un timp urât conturat de clasa politică din vechea gardă. Nu-mi pierd timpul cu reproșuri, dar astăzi, după aproape 20 de ani, simt ca a venit timpul sa părăsesc Partidul Național Liberal. Îmi place să cred că sunt suficient de capabil, astfel încât să nu îmbrățișez compromisul și să rămân înainte de toate, OM!”, a scris Dăianu.

Adrian Dăianu este un apropiat al primarului Marcel Romanescu și, în acest context, aceleași surse afirmă că prin trecerea sa la PSD, acesta deschide practic drumul către social-democrați pentru cei din echipa Romanescu.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *