Dezvăluiri

Un inspector social din CEO a întins mâna pentru 1500 de lei, ajutor financiar de la companie! Administrația i-a zis să-și pună pofta-n cui

În cadrul Comisiei Mixte Administrație Sindicate a CEO care a avut marți la SE Rovinari, s-a pus și problema acordării unui ajutor financiar și pentru unul dintre membrii acestui organism. Mai exact, printre zeci de dosare sociale se regăsea, în mod incredibil, și cel al liderului de sindicat Nicolae Bădița de la Cariera Lupoaia, totodată inspector social, plătit cu zeci de mii de lei lunar fără să facă efectiv nimic, acesta avânt tupeu să ceartă bani de la CEO, pe motiv că are probleme cardiace. Șocant este că, spre deosebire de restul solicitanților unui ajutor financiar, Bădița a avut nesimțirea să scrie în cerere și că are nevoie de 1500 de lei, că are variații de tensiune, necesitând un control medical pentru care nu are fonduri.

Nicolae Bădița, unul dintre trântorii CEO, mai exact unul dintre inspectorii sociali care freacă menta zilnic la companie pentru salarii exorbitante, în timp ce face politica administrației și nu a salariaților, a avut tupeul să întindă mâna pentru 1500 de lei către societatea aflată în mari probleme financiare.

Mai exact, Bădița, totodată lider de sindicat, a cerut companiei 1500 de lei pentru a-și achita un consult cardiac, care nici nu este prevăzut în regulamentul de acordare de ajutoare de la CEO, lăsând să se înțeleagă că e cu pantalonii rupți în cur, și nu are bani să își verifice tensiunea fluctuantă, deși este asigurat medical.

Prezența lui Bădița în listă a fost moment de bâză în Comisia Mixtă a CEO, liderul totodată asistat, pardon, inspector social, fiind singurul solicitant din zecile de dosare de ieri, cu salariați cu probleme grave de sănătate, care a trecut și suma necesară în cerere.

Bădița a fost penibil în fața colegilor și a celor din administrația companiei care i-au refuzat cererea, pe motiv că „boala” sa nu este prevăzută în regulamentul de acordare a ajutoarelor sociale. De altfel, ca să se demonstreze că Bădița este aerian în această comisie, chiar colegii săi i-au atras atenția că trebuia să știe că cererea sa nu e validă.

Salariații CE Oltenia cu boli grave, accidente de muncă, primesc de la companie, doar un maxim de 2500 de lei, pe bază de cere, iar pentru alte boli sumele se opresc la 700 de lei. Minimul fiind 500. Solicitarea lui Bădița de a i se da 1500 de lei creionează încă o dată ce caracter au cei care reprezintă salariații companiei și la ce milogeală sunt capabili o parte dintre ei pentru un pumn de bani.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button