Dezvăluiri

Vîlceanu, despre numirea lui Cilibiu prefect: Mi se pare strigător la cer ca președintele unui alt partid să ne numească prefectul

Deputatul Dan Vîlceanu acuză că numirea fostului primar al orașului Turceni, Cristina Cilibiu, în funcția de prefect de Gorj s-a făcut fără acordul Biroului Politic Județean al PNL Gorj.

Fostul președinte al PNL Gorj nu a participat, joi, la ședința de învestire în funcția de prefect a fostului primar al orașului Turceni. Dan Vîlceanu spune că numirea Cristinei Cilibiu trebuia discutată mai întâi în Biroul Politic Județean, lucru ce nu s-a întâmplat. Deputatului i se pare strigător la cer că președintele unui alt partid(liderul Forța Dreptei, senatorul Ion Iordache – n.r.) a reușit să numească prefectul la Gorj, funcție ce aparține PNL. “ Cristina Cilibiu și-a dat demisia din PNL, nu mai e membru de partid, nu știu să fi făcut adeziune în ultimele zile. Acum, vedem că dânsa a fost numită de către guvern prefect. Fiind o funcție politică, astfel de lucruri trebuie discutate în BPJ. Așa am procedat înainte și cu numirea celor doi subprefecți, Virgil Drăgușin și Marcel Iacobescu. S-a votat în BPJ. Ulterior, domnul Iacobescu a fost promovat prefect. Toate aceste lucruri au fost discutate în partid. Așa este normal. Acum, la partid nu s-a mai discutat nimic. Nu am mai avut o ședință de BPJ de câteva săptămâni. Acum, ne-am trezit cu Cristina Cilibiu prefect. Asta arată că modul în care am condus eu PNL la Gorj și modul în care este condus acum, de când este un președinte interimar sunt total diferite. Pe vremea când filiala era condusă de mine, am discutat întotdeauna, oamenii erau informați, țineam ședințe. Acum, e dorința unui singur om și atât, fără să țină cont de niciun alt coleg din organizație. Mi se pare strigător la cer ca președintele unui alt partid să ne numească prefectul, iar un vicepreședinte național să spună că e asumat de PNL. Mi se pare o bătaie de joc la adresa organizației de la Gorj, care la alegerile parlamentare din 2020, a fost în prima jumătate a clasamentului. (…) Ar fi absurd ca centrul să ia și decizia de a dizolva Biroul Permanent Județean. Într-o astfel de situație, alegerile n-ar mai putea fi organizate în 60 de zile, așa cum s-a stabilit în BPN”, a precizat Dan Vîlceanu.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *