Monden

VEDETĂ din Rovinari, la volanul unei TESLA. „Nu uitați ca după muncă… și răsplată”

Mira a muncit din greu pentru tot ceea ce are acum. Artista nu a fost deloc risipitoare, ba chiar și-a gestionat foarte bine banii. Pe lângă hainele și accesoriile de brand, Mira a investit banii în propria locuință și, mai nou, în mașina visurilor ei.

Mira demonstrează că nimic nu este imposibil dacă își dorești cu adevărat. Artista a muncit ani de zile pentru a-și îndeplini unele dintre cele mai mari dorințe. Pe lista de „to do” a vedetei s-a aflat și Tesla, una dintre cele mai râvnite mașini de pe piață. În urmă cu câteva luni, Mira a testat mașina, dar nu se aștepta să intre atât de repede în posesia ei.

Acum, Levi Elekes, iubitul artistei, a făcut ca totul să fie posibil mult mai devreme decât spera artista. Levi și-a surprins partenera cu cheia mașinii, moment în care Mira a izbucnit în lacrimi. Artista nu s-a putut abține și deja și-a scos la plimbare bijuteria pe patru roți.

„Noul membru al familiei. Super recunoscătoare pentru tot. Am plâns de fericire când am condus-o astăzi fiindcă am realizat ca in urma muncii am reușit sa fac cam tot ce mi-am dorit vreodată. Nu uitați ca după munca… și răsplată”, a scris Mira pe rețelele de socializare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button