Eveniment

VIDEO: Angajat al Primăriei Telești, prins când fura o găină de la vecin

Un cetățean al comunei Telești și-a instalat o camera de luat vederi pe proprietate când a realizat că îi dispar zburătoarele din bătătură. De fapt omul susține că i-ar fi dispărut și câțiva saci de ciment, tot așa, brusc și peste noapte. Și a prins hotul. Nu era o vulpe care se grăbea cu găini ori care își ridică o vizuină cimentată, ci chiar vecinul de gard, salariat al Primăriei Telești pe post de muncitor. Respectivul este surprins pe camera de luat vederi când prinde găina vecinului la gard și o trage pe proprietatea sa.

Convins că nu va fi crezut de nimeni, păgubitul a postat imaginea cu hotul în acțiune, făcând referire la activitatea sa la primărie și la carnetul roșu de partid.

„Angajat bugetar fură găini pe sub gard, Ardiles de Telești. Cum facem domnule Popescu, ridici plasa, pui blana, intră găină și iei blana. Așa se face, te dai cinstit. Ce facem domn primar cu el, se vaită că are cel mai mic salariu. Facem mărire…”, a transmis proprietarul găinii care, cu siguranță, a aterizat deja în oala vecinului Popescu.

Cel indicat drept vinovat a ripostat chiar la postarea respectivă și l-a făcut hot chiar pe păgubit. Las Fierbinți de Telești continuă, la poliție…

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *