ActualitateUltima oră

VIDEO. Cum arată acum Valea Sohodolului, după ce drumul a fost modernizat!

Proiectul de modernizare a drumului de pe Valea Sohodolului este în plină desfășurare. Această inițiativă este rezultatul muncii în echipă și a bunei colaborări dintre conducerea Obștii Muntele Runcu și primarul comunei Runcu, Adi Cîmpeanu, iar fondurile necesare pentru aceste lucrări au fost obținute cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

 

Deși lucrările nu sunt încă finalizate, rezultatele încep să se vadă, potrivit unei postări a președintelui obștii, Cosmin Arbagic. ”Modernizarea acestui drum deschide noi oportunități pentru Obștea Muntele Runcu, contribuind la dezvoltarea și prosperitatea comunității”, a subliniat Arbagic.

Acesta și-a exprimat recunoștința, într-o postare pe o rețea de socializare, față de toți cei implicați în acest proiect. “Aducem la cunoștința celor care vizitează comuna Runcu ca drumul pe Valea Sohodolului se modernizeaza, fiind în curs de desfășurare aceste lucrări.

Demersurile pentru efectuarea lucrărilor sunt rezultatul muncii in echipa, prin buna colaborare dintre conducerea Obștii Muntele Runcu si domnul Primar Adi Cîmpeanu. Obținerea fondurilor necesare a fost posibila prin sprijinul domnului Cosmin Mihai Popescu, Presedintele Consiliului Județean Gorj și a conducerii PSD Gorj. Lucrările nu sunt încă finalizate dar rezultatele încep sa se vadă așa cum se poate observa în filmarea atașată. Modernizarea acestui drum deschide noi oportunități pentru Obstea Muntele Runcu, motiv pentru care in numele conducerii obștii, mulțumesc tuturor celor implicați”, a scris Cosmin Arbagic.

 

 

 

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *