Dezvăluiri

Vor mai fi făcute angajări la CEO până la finalul anului

Complexul Energetic Oltenia va mai face o rundă de angajări până la finalul acestui an. Este vorba de angajarea de personal pentru Sucursala Electrocentrale de la Rovinari, Sucursala Electrocentrale de la Turceni, precum și de specialiști pentru Subunitățile din Jilț și Rovinari.

Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a declarat că nu este stabilit numărul celor care vor fi angajați la sucursalele electrocentrale și la subunitățile miniere. Propunerile în ceea ce privește necesarul de muncitori calificați și personal specializat vor veni din teritoriu și tot în teritoriu se va face și selecția viitorilor salariați. „Vor mai fi făcute angajări până la finalul anului. Nu pot să vin cu o cifră. Propunerile de posturi vor veni dinspre subunități și tot acolo se va face selecția. Acum avem în jur de 11.200 de angajați la termocentrale și la carierele miniere”, a declarat Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, la gorjonlineLIVE.

Șeful Complexului Energetic Oltenia a confirmat faptul că în 2023 va fi nevoie de același număr de salariați. Prin urmare, vor fi prelungite contractele individuale de muncă pentru personalul încadrat în momentul de față pe durată determinată de timp. Este vorba de 1.200 – 1.300 de persoane, după cum a menționat Daniel Burlan.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *