Dezvăluiri

Amatorism în conducerea Liceului Tehnologic Roșia de Amaradia! Persoană fără contract de muncă, trimisă de director să predea ore de engleză

Abuz și lipsă de profesionalism! Acestea sunt cuvintele care relevă modul de conducere al Liceului Tehnologic Roșia de Amaradia, în contextual în care unitatea de învățământ este condusă, din aprilie a.c., de către Marian Iliuși, profesor de religie și sport. Iliuși a înțeles astfel, cu de la el citire, că școala pe care o conduce este ca și autoturismul propriu, în sensul în care el se urcă la volan și tot el calcă accelerația sau frâna, după caz.

Pe aceste considerente, Iliuși ar fi trimis-o pe Gabriela Popescu, o persoană fără contract de muncă în școală, fost profesor suplinitor în anul școlar trecut, sa predea engleză la Școala Gimnazială I-VIII din satul Ruget, comuna Roșia de Amaradia. Profesoara care nu ar contract de muncă, potrivit chiar dascălilor din școală, a fost promovată de același director Iliuși și secretar al Consiliului de Administrație al școlii.

Ceea ce se întâmplă este de noaptea minții, dacă ce se discută în școală este corect. Cert este că, Gabriela Popescu nu a participat la examenul de titularizare din acest an, știind însă că i s-ar fi promis că va primi totuși ore în școala din Roșia de Amaradia pe considerentul că se află în cercul relațional al directorului școlii. Lucru care s-a și întâmplat…

Situația ar merita atenția sectoristului IȘJ Gorj dar mai ales a inspectorului școlar general Marcela Mrejeru.

Cele relatate mai sus nu ar fi singurele abuzuri și ilegalități care s-ar petrece sub acoperișul acestei unități de învățământ. O comisie de anchetă ar putea cerceta și alte chestiuni legate de activitatea de management a directorului unității școlare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/